Λαμία 3 Φεβρουαρίου 2021
Προς : ΜΜΕ Στ. Ελλάδος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ώρα μηδέν για την ΛΑΡΚΟ ;
Η ΔΕΗ απαιτεί ! Η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί ! Η κυβέρνηση αδυνατεί !……
Για το μεγαθήριο ΛΑΡΚΟ που είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής σιδηρονικελίου στον κόσμο σίγουρα η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Κανένα σχέδιο εξυγίανσης και ανάπτυξης από εκείνα που κατά καιρούς εξαγγέλθηκαν δεν εφαρμόστηκε στην πράξη . Το σίγουρο είναι ότι Η ΕΘΝΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ θα πληγεί και οι ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ που δεν φταίνε σε τίποτα για την συνειδητή απαξίωση της ΛΑΡΚΟ από την εκάστοτε πολιτική εξουσία “θα πληρώσουν το μάρμαρο”. Δυστυχώς φαίνεται ότι υπάρχει και υπήρχε από χρόνια συνειδητό πολιτικό και επιχειρησιακό σχέδιο εκποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Ακόμη και σήμερα μπορούν να βρεθούν εθνικά επωφελείς λύσεις αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.
Κατά καιρούς έχουν περάσει από την ΛΑΡΚΟ πολλοί πολιτικοί εξαγγέλλοντας προγράμματα και δίνοντας υποσχέσεις αλλά μέχρι σήμερα τίποτα !!! Μόνο λόγια !!!. Καμία πολιτική βούληση , καμία πράξη….
Εμείς , ο ΛΑ.Ο.Σ. , ως κόμμα δεσμευόμαστε απέναντι στον Ελληνικό λαό και στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ , ότι με όση δύναμη μας δώσει ο λαός με την ψήφο του , θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην εξυγίανση και την ανάπτυξη της εταιρείας με τελικό στόχο πάντα , την καθετοποίηση της παραγωγής και την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.
Με την δύναμη τής ψήφου του Ελληνικού λαού , ο ΛΑ.Ο.Σ. θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει τα σχέδια του ντόπιου και ξένου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου να παραδώσει την ΛΑΡΚΟ σε ξένα συμφέροντα . Πρώτα και πάνω απ όλα το συμφέρον τής Ελληνικής εθνικής οικονομίας και το συμφέρον των Ελλήνων εργαζομένων.
Θ . Τουσιάδης
Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ.
Περιφέρειας Στ. Ελλάδος