Παραμονή της Εθνικής μας Επετείου (28η Οκτωβρίου 1940) , πραγματοποιήθηκε χθες 27-10-2020 με την παρουσία του ιδρυτή και μέντορά μας Γεώργιου Καρατζαφέρη, η πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στα νέα ολοκαίνουργια γραφεία του κόμματος μας.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας και με περιορισμένη παρουσία στελεχών , η εκδήλωση ξεκίνησε με τον εκτελούντα χρέη Προέδρου Νικόλαο Σαλαβράκο να αναλύει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα , να ενημερώνει τους παρευρισκόμενους για την δομή και ετοιμότητα του κόμματος και να διαβεβαιώνει τους συμμετέχοντες για την βέβαιη πορεία του κόμματος προς τις επικείμενες εκλογές όποτε αυτές προκηρυχθούν.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δήλωσε την αμέριστη θέλησή του να πρωτοστατήσει στον αγώνα για την δικαίωση του κόμματος με τελικό στόχο την είσοδό του στην Βουλή. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας είναι όχι μόνο θετικές αλλά ιδανικές όπως δήλωσε.
Στο βήμα ανέβηκαν αρκετοί συμμετέχοντες, όπου όλοι δήλωσαν την πίστη και την αγάπη τους στο κόμμα και ιδιαίτερα στον ιδρυτή του Γιώργο Καρατζαφέρη.
Την εκδήλωση έκλεισε ο εκτελών χρέη Προέδρου κ. Νικόλαος Σαλαβράκος που αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, έδωσε το στίγμα για την επόμενη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη.
Ο Γενικός Διευθυντής ΛΑ.Ο.Σ
Γ. ΚΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ