Αθήνα , 14 Σεπτεμβρίου 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑ.Ο.Σ: ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

 

 Στις 14 Σεπτεμβρίου 2000, ο πρώην βουλευτής και έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Καρατζαφέρης, ανήμερα της  μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης της διπλής ανεύρεσης  του Τιμίου Σταυρού, ίδρυσε τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό με κεντρικό πολιτικό στίγμα, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

 Κάθε γενέθλια , ένας απολογισμός και μια νέα αρχή.

Κάθε γενέθλια και μια νέα προσαρμογή στο πολιτικό γίγνεσθαι.

 20 χρόνια, ο ΛΑ.Ο.Σ με πρωτοστάτη τον ιδρυτή του Γεώργιο Καρατζαφέρη και με τα αξιόλογα στελέχη του, έφεραν νέο ήθος στην Ελληνική Βουλή.

Έδωσαν αγώνες τόσο στην Ελλάδα , όσο και στην Ευρωβουλή, για κάθε Έλληνα, για κρίσιμα Εθνικά θέματα, την Θρησκεία μας και την Οικογένεια.

 Με πίστη , πρώτα από όλα η Πατρίδα, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο ΛΑ.Ο.Σ δίνει πάλι το παρόν, συνιστώντας σε όλους Εθνική ομοψυχία και όχι μικροσυμφέροντα και κομματισμούς, για να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη κρίση που δημιουργεί , ο αιώνιος άσπονδος γείτονας μας.

Από την πρώτη μέρα της ιδρύσεως του ΛΑ.Ο.Σ, είχαμε επισημάνει, ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη για λόγους γεωγραφικούς, θρησκευτικούς, πολιτισμικούς και πολιτικούς.

 Το ίδιο και για το θέμα των Σκοπίων , είχαμε εκφράσει  ότι δεν πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα Μακεδονία.

 Για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, που σήμερα αποτελεί μείζον Εθνικό θέμα, είχαμε συγκεκριμένες προτάσεις στο πρόγραμμα μας, που δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε ποτέ από τις διαδοχικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

 Σήμερα, ημέρα γενεθλίων του ΛΑ.Ο.Σ, είμαστε όρθιοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

 Με νέα στελέχη, πλαισιωμένα από του παλαιότερους και έμπειρους συνοδοιπόρους, καλούμε τους Έλληνες πατριώτες, να συνεχίσουμε μαζί για μια νέα Αρχή.

 Για την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια !