{Φίλες και Φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, αισθανόμαστε όλοι την ανάγκη να ανασυντάξουμε την καθημερινότητα, τις συνήθειές ακόμη και τον προγραμματισμό μας, για μελλοντικές αποφάσεις μας .

Έτσι και στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αρχής γενομένης με την μεταφορά των γραφείων μας σε νέες εγκαταστάσεις ,( Λ. Συγγρού και Αθηνάς γωνία), η διαμόρφωση των χώρων του δε, έγινε με τον απαραίτητο σεβασμό όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων .

Όσον αφορά την Οργανωτική δομή του κόμματος, ο «κοροναϊός» δεν την έχει επηρεάσει καθόλου και ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι παραμένει ως είχε :

Γραμματεία Κεντρικής Επιτροπής , Γραμματεία Πολιτικού Συμβουλίου και λοιπές Γραμματείες ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου.

Για την περιφέρεια ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι στελεχωμένος με τους ανάλογους Περιφερειάρχες και τις κατά τόπου Νομαρχιακές μας Επιτροπές.
Αυτή του η στελέχωση του δίνει την δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με την περιφέρεια αλλά και την δυνατότητα παρέμβασης όταν και εφόσον χρειασθεί.

Τα κεντρικά Γραφεία του κόμματος είναι σε καθημερινή βάση ανοικτά (Δευτέρα έως και Κυριακή) απο τις 08:00 έως τις 19:00.

Αυτά τα αναφέρω διότι λόγω θέρους πολλά κομματικά μας στελέχη θα αναχωρήσουν για τους τόπους καταγωγής τους η θα μεταβούν στην περιφέρεια για διακοπές , οπότε να είναι γνώστες σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με άτομα που θα θέλουν να ενημερωθούν για το κόμμα.

Στις όποιες επαφές μας θα πρέπει να τονίζουμε συνεχώς , ότι για όλους εμάς, ο Αγώνας που δίνουμε καθημερινά με όραμα στόχο και ανιδιοτέλεια, δεν μας δίνει το δικαίωμα ούτε του εφησυχασμού ούτε της ανάπαυλας….οι επόμενες εκλογές εκτιμούμε ότι θα γίνουν νωρίτερα της τετραετίας και βέβαια ο ΛΑ.Ο.Σ θα είναι παρών.

Στις πολύπλευρες πολιτικές κινήσεις που κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ, περιλαμβάνεται και η προσπάθειά μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη ανασύνταξη του πατριωτικού χώρου αλλά και η προσπάθειά μας για την όσο το δυνατόν περισσότερο ομογενοποίηση αλλά και συμπόρευση με λοιπά Πατριωτικά κόμματα.
Απαραίτητο στοιχείο για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα απο όλες αυτές τις επαφές, είναι να υπάρχει ανιδιοτέλεια απ’ όλους και να εκλείπει η ματαιοδοξία πάλι απ’ όλους.
Ο Στόχος πρέπει να μας ενώνει και είναι κοινός :
Η αποτίναξη του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που διαφεντεύει τις τελευταίες δεκαετίες την Πατρίδα μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι με ανέμελες διακοπές καλή επιστροφή όλων μας και προπάντων Εγρήγορση!!!}

Γιώργος Κρικόπουλος
Γενικός Διευθυντής ΛΑ.Ο.Σ