Αθήνα ,16 ΜΑΙΟΥ 2020

 ΛΑ.Ο.Σ. Υπογεννητικότητα – Δημογραφικό και Λαθρομετανάστευση 

Ο ΛΑ.Ο.Σ., παρακολουθώντας με έκδηλη αγωνία την συρρίκνωση της πληθυσμιακής δυναμικότητας του Ελληνικού λαού, αισθάνεται το εθνικό χρέος για πολλοστή φορά να επισημάνει τους εθνικούς κινδύνους που συνεπάγεται αυτό το εθνοκτόνο γεγονός:

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, αποτελεί μετά το δημόσιο χρέος, το κυρίαρχο πρόβλημα το οποίο οφείλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία, ως κράτος και ως έθνος.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. επισημαίνει ξανά και ξανά τον διαγραφόμενο κοινωνικό και εθνικό κίνδυνο από την καλπάζουσα αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού, συνεπεία της αθρόας και κάθε λογής μετανάστευσης.

Πρόκειται για μια πληθυσμιακή νοθεία, η οποία στην πορεία του χρόνου θα καταστήσει τους Έλληνες μειοψηφία στον τόπο τους!!

Ο ΛΑ.Ο.Σ. καταγγέλλοντας την έως σήμερα προκλητική συμπεριφορά των εναλλασσόμενων εξουσιαστικών κύκλων στο καίριο αυτό εθνικό ζήτημα προτείνει :

Τον έλεγχο και αποτροπή   της κάθε προσπάθειας λαθρομετανάστευσης , την ενίσχυση της ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας η οποία θ’ αρχίζει από τη χορήγηση χαμηλότοκων πολυχρόνιων δανείων για την απόκτηση στέγης, την επιδότηση διδάκτρων, την προτίμηση των πολυτέκνων για διορισμό στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και θα καταλήγει τέλος σε ειδικό καθεστώς στρατιωτικής θητείας και σ’ ότι άλλο κριθεί σκόπιμο.

Η κυβέρνηση πρέπει  άμεσα να λάβει μέτρα…ΟΧΙ αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!!!