Αθήνα , 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 Τούρκοι πράκτορες  της ΜΙΤ « αλωνίζουν»  στα κέντρα μεταναστών

Απόρρητα έγραφα από τουρκικές κυβερνητικές υπηρεσίες, που έφερε στην δημοσιότητα το ανεξάρτητο δίκτυο ειδήσεων Nordic Monitor με έδρα στην Στοκχόλμη, αποκαλύπτει ότι άνθρωποι της Μυστικής τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, έχουν εισβάλλει στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά μας, δήθεν για να κατασκοπεύσουν γκιουλενιστές και όσους είναι πολέμιοι του Ερντογάν.

Εν μέσω της μεγάλης αγωνίας για τον Κορωνοιό, βρήκε ευκαιρία « ο λύκος», να εφαρμόσει τα άνομα σχέδια του, σε έδαφος ξένης χώρας.

Ποιος θα περίμενε να σεβαστεί ο Σουλτάνος τους χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίως αλλά και στην ίδια του την χώρα; Αποφυλάκισε εγκληματίες, όμως δεν είχαν την ίδια τύχη και οι αντιφρονούντες.

Μετά την μεγάλη υγειονομική βόμβα που ξέσπασε στην Ερμιονίδα και τα επεισόδια που ξέσπασαν το Μ. Σάββατο στην ΒΙΑΛ της Χίου, όπου ευτυχώς πρόλαβαν οι Ελληνικές δυνάμεις και δεν έγινε παρανάλωμα του πυρός, χρειάζεται επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμός.

Τα σχέδια του Τούρκου είναι εμφανή.

Προσπαθεί να δημιουργήσει αναταραχές στα κέντρα μεταναστών και πολύ θα τους διευκόλυνε η αποσυμφόρηση των νησιών, ώστε να μπορεί να φέρει και άλλα καραβάνια λαθρομεταναστών.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.