Με αίσθημα ευθύνης και μακριά από κάθε είδους πολιτικής σπέκουλας, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στέκεται αρωγός και αφουγκράζεται την αγωνία και τον φόβο των Ελλήνων πολιτών για πολλαπλά προβλήματα που δείχνει να προμηνύει η επόμενη μέρα της τόσο δυσμενής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας.
Στα πλαίσια των συνεχών δράσεων του κόμματος, ο Γραμματέας Εργασίας του κόμματος κ. Μάνος Πισσαράκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με την ιδιαιτέρα της Υφυπουργού Παιδείας και θρησκευμάτων, κ. Βασιλική Καρασταθάκη, της τόνισε την αγωνία και την πρόταση που εισπράξαμε απο δεκάδες συμπατριώτες μας (που είναι επίσης και πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ), όσον αφορά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις , να εξαιρεθούν (μόνο για φέτος και λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας), οι επιτυχόντες μαθητές και να φοιτήσουν στις τριτοβάθμιες σχολές των πόλεων τους, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν τα νοικοκυριά με τα επιπλέον δυσβάσταχτα έξοδα της φοιτήσεως τους εκτός και με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το γραφείο της Υφυπουργού αφού ευχαρίστησε τον Γραμματέα Εργασίας του ΛΑ.Ο.Σ , διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει και θα εξετάσουν το δίκαιο αυτό αίτημα στην Ηγεσία του Υπουργείου.