Γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος, ως ένα κύριο θέμα που έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν και η επικαιροποίηση του αρχείου των μελών και φίλων του ΛΑ.Ο.Σ.
Η ενέργεια αυτή κρίθηκε απαραίτητη, αφ ενός μεν για να γνωρίζουμε επ ακριβώς την δυναμική της κομματικής μας βάσης αφ ετέρου δε να «καθαρίσουν» τα αρχεία απο άτομα τα οποία δια των επιλογών τους, έθεσαν αυτοβούλως τον εαυτό τους εκτός κόμματος.
Δια τον λόγο τούτο κρίθηκε απαραίτητη η έκδοση κάρτας μέλους του ΛΑ.Ο.Σ και η οποία αυτή κάρτα θα είναι και η κομματική τους ταυτότητα δια την συμμετοχή τους στα κομματικά όργανα ,κομματικές διεργασίες , αρχαιρεσίες και ότι άλλο απαιτηθεί.
Επίσης απαραίτητη κρίνεται και η οικονομική συνεισφορά εκάστου εξ ημών με το εφάπαξ ετήσιο ποσό των δέκα πέντε ευρώ (15 ευρώ) τουλάχιστον.
Γι αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε κομματικός λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank με IBAN: GR 6002602040000200200423945.
Η κάθε κατάθεση θα πρέπει να γίνεται ονομαστικά, καθώς επίσης και να ενημερώνονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος άμεσα.
Με την καταβολή των 15 ευρώ (η επιπλέον ποσού υπέρ ενίσχυσης του κόμματος), θα παραλαμβάνεται και η ονομαστική κάρτα μέλους.
Η συνεισφορά αυτή θα είναι και η κινητήριος δύναμη που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση, για να ξανακάνουμε τον ΛΑ.Ο.Σ εύρωστο και ενεργό πολιτικό κόμμα, ούτως ώστε η Πατριωτική του φωνή να σταθεί εμπόδιο σε κάθε αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική που εξυφαίνεται απο τα ξένα αλλά και απο τα εγχώρια κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

 

Ο Γενικός Διευθυντής
&
Γραμματέας Οργανωτικού
Γεώργιος Κρικόπουλος