Αναδημοσιεύουμε με συγκίνηση ανάρτηση ενός Στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ απο την περιφέρεια, ενός νέου ηλικιακά ανθρώπου και η οποία μας βρίσκει καθόλα σύμφωνους , μας δίνει δύναμη και μας πεισμώνει να συνεχίσουμε τον Αγώνα…έναν Αγώνα Τίμιο , Αγώνα Αξιοπρέπειας, Αγώνα Δικαίωσης!

{Χρήστος Αργυριάδης
11 ώρες ·
Έτσι τα ‘λεγες ΠΑΝΤΑ Πρόεδρε μου και κάποιοι δεν άντεξαν να περπατήσουν σ’ αυτόν τον δύσκολο δρόμο.

Ούτε το 2012 με το τρύπημα που έφαγες από τα «πολιτικά» τέκνα σου, που τώρα είναι οι πρωταγωνιστές μέσα στη Ν.Δ., ούτε το 2014 που σ’ εγκατέλειψαν άνθρωποι όταν πίστεψαν πως ήσουν μιζαδόρος στην καλοστημένη σκευωρία που στήθηκε και που φυσικά κατέπεσε σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης. Μια σκευωρία που ήταν κομμένη και ραμμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να σου υφαρπάξει ο Σαμαράς το ποσοστό (2,88%) από τις Ευρωεκλογές του 2014 (και μάλιστα 1 μήνα μετά το καρδιακό σου επεισόδιο που κοντεψες να χάσεις τη ζωή σου, δείγμα του ήθους και του χαρακτήρα του Σαμαρά) και φυσικά ούτε σήμερα αντέχουν κάποιοι αυτόν το δρόμο.

Άνθρωποι που κούνησαν το μαντηλάκι τους, άλλοι δήθεν στεναχωρημένοι, άλλοι προδομένοι, άλλους τους έταξαν οφίτσια και με τη προσχώρηση τους σε άλλα αποκόμματα, έγιναν αμέσως «προϊστάμενοι» και υποψήφιοι βουλευτές.

Να χαίρεστε το πολιτικό σύστημα της χώρας και το επίπεδο του εκεί που το καταντήσατε. Ψηφίστε τους ανθρώπους βούλιαξαν την Ελλάδα στην κρίση και τα μνημόνια, τους ανθρώπους που πούλησαν τη Μακεδονία, που εξ΄ αιτίας τους θρηνούμε αυτοκτονίες, τους ανθρώπους που δεν έχουν βαρέσει μία στη ζωή τους
Αυτούς όλους, ΝΑΙ, ψηφίστε τους να αποφασίσουν για το μέλλον σας.}