Επίσκεψη του Γιώργου Καρατζαφέρης στην Μεσσηνία

To Σάββατο 23/3/2019 στα πλαίσια περιοδείας ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφτηκε την Μεσσηνία και ειδικότερα την πόλη της Καλαμάτας.
Ο Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ Χρυσόστομο στην συνέχεια επισκέφτηκε στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης τον Δήμαρχο κ.Νίκα όπου και τιμήθηκε με πάπυρο όπου απεικονίζετο η σφραγίδα της ιδρυτικής διακήρυξης της Επαναστάσεως του 1821.
Ο Πρόεδρος στην συνέχεια συνάντησε στελέχη και μέλη της περιοχής και γευμάτισε μαζί τους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων και συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις και την αναπαράσταση για την απελευθέρωση της πόλης.
Τον Πρόεδρο συνόδευαν απο την Αθήνα ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ.Ν. Σαλαβράκος, ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής κ. Φ.Χαρίτος, ο Γενικός Διευθυντής & Γραμματέας Οργανωτικού κ. Γ. Κρικόπουλος ο Γραμματέας Νέας Γενιάς κ.Σωτήρης Μπαντουβάνος και ο Γραμματέας επιχειρηματικότητας κ. Ανδρέας Καρούντζος.
Πολλά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη ΛΑ.Ο.Σ Πελοποννήσου κ. Χρήστο Βασιλόγιαννη και στον Πρόεδρο της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Μεσσηνίας κ.Νικήτα Φαβατά για την άρτια διοργάνωση της όλης εκδήλωσης και την πολύ ζεστή φιλοξενία τους!