Συνέντευξη του Χρήστου Καραντώνη στην εφημερίδα θέμα Χαλκιδικής

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Χρήστος Καραντώνης σε τοπική εφημερίδα στην Χαλκιδική. Συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας καθώς και για την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές δείτε την συνέντευξη…

Β)Τι είναι αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Κ) αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική για 2 λόγους 1 μού αρέσει να προχωράω αντίθετα στο λαϊκό κύμα και να γίνομαι πρωτοπόρος σε οτιδήποτε με ηντριγκαρει πνευματικά 2 σχεδόν όλοι σνομπαρουν την πολιτική και λένε ότι όλοι είναι απατεώνες , εγώ λοιπόν θέλω να τούς αποδείξω ότι στην πολιτική υπάρχει και ποιότητα και αξιοπρέπεια και άνθρωποι με όραμα και όρεξη για έργο!

Β)Γιατί στο ΛΑΟΣ και όχι σε κάποιο άλλο κόμμα ;

Κ)το ΛΑΟΣ είναι το μοναδικό κόμμα πού εφάπτεται 100% στην πολιτική ιδεολογία μού κάποιες φορές αισθάνομαι ότι το κόμμα δημιουργήθηκε με τις προδιαγραφές του χαρακτήρα μου! Επίσης η συνεργασία και η σχέσεις στελεχών μαζί μού με κάνουν να νιώθω σαν το σπίτι μου, και πάνω απ’όλα ο πρόεδρος Γ Καρατζαφέρης έχει γίνει ο δεύτερος πατέρας μου ο πολιτικός μού πατέρας!

Β) Επικρατεί μια γενικότερη απαξίωση στις ημέρες μας από τους πολίτες ως προς την πολιτική έσεις με ποιο τρόπο θα καταφέρετε να τους προσελκύσετε και κυρίως την νεολαία.;

Κ)ΜΕ τον αλάνθαστο τρόπο διαφάνεια ποιότητα αξιοπρέπεια αγάπη για την μαμά Ελλάς και φυσικά θέληση για καλύτερο μέλλον με όλους τους τρόπους και με οποιοδήποτε κόστος!

Β) Συνοπτικά ποια τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νόμος Χαλκιδικής και τι προτάσεις έχετε ώστε να λυθούν;

Κ) η όμορφη μάς Χαλκιδική υστερεί σε πολλά πράγματα θα αναφέρω 2 νερό και οδικά δίκτυα, για το νερό υπάρχουν προδιαγραφές να γίνουν μικρά υδροηλεκτρικά φράγματα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται άφθονο νερό και ταυτόχρονα παραγωγή ήπιας μορφής ενέργειας δίχως επιβάρυνση και μολύνσεις έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε κονδύλια για να κατέβουν τα δημοτικά τέλη και να υπάρχουν χρήματα για κατασκευή οδικών δικτύων!

Β)Πως θα βλέπατε μια ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος σας με κάποιο άλλο;

Κ)όλες η συνεργασίες πού ταιριάζουν ιδεολογικά μαζί μας είναι ευπρόσδεκτες ΕΚΤΌΣ και το τονίζω εκτός από κόμματα πού έχουν διοικήσει δεν επρόκειτο να συνεργαστώ εγώ προσωπικά με κόμμα πού έχει βάλει την συνδρομή του για την καταστροφή τής χώρας μού το θεωρώ κοροϊδία και αντιδεοντολογικο και εγώ τον λαό μού δεν τον πουλάω ένας πολιτικός άνδρας δεν προδίδει την λαϊκή εντολή την δύναμη τού. –

Β)Ποιο κατά την γνώμη σας ήταν το χειρότερο γεγονός που συνέβη την χρονιά που πέρασε για την χώρα μας;

Κ)φυσικά η επαίσχυντη συμφωνία (σκοπιανό)

Β)Μια ευχή για το νέο έτος;

Κ)εύχομαι υγεία αγάπη σε όλους τους Έλληνες δύναμη πίστη για ένα καλύτερο αύριο! Επίσης ευχαριστώ θερμά τον λαό τής Χαλκιδικής πού ξεκινώντας την πολιτική μού καριέρα από το τίποτα από το μηδέν μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια με την αγάπη τους και την στήριξη τούς με ανέδειξαν ώς την νεότερη πολιτική φυσιογνωμία της Χαλκιδικής! Σας ευχαριστώ θερμα Εγώ σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να εκφράσω την πολιτική μού άποψη!