Συνάντηση Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. με κλιμάκιο του Οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ

Εχθές Δευτέρα 10-12-2018 τμήμα της Νεολαίας του κόμματος, υπο της Προέδρου τους κ. Δήμητρας Κούτρα, συνεδρίασε απο τις 18:00 έως 21:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με κλιμάκιο του Οργανωτικού υπο της Αναπληρώτριας Γραμματέως Οργανωτικού κ. Σαμαρά Μαρία.

Στην σύσκεψη απο πλευράς Οργανωτικού έλαβαν επίσης μέρος ο Γραμματέας Ιδεολογικού κ. Απόστολος Φλουτσάκος και το μέλος του Οργανωτικού κ. Κυριάκος Κερεμεντζής.

Σκοπός, ο συντονισμός κοινού αγώνα για δράσεις εντός της Αττικής αλλά και στην περιφέρεια.


Όσο πλησιάζει ο χρόνος για την διενέργεια των Ευρωεκλογών θα πρέπει να γίνει κοινή πεποίθηση όλων μας, ότι μόνο με Αγώνα και συντονισμένες συλλογικές προσπάθειες θα έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι μας προσδοκούμε!


Εδώ θα δανειστώ φράσεις απο μια εξαίρετο συναγωνίστρια και φίλη που σε επιστολή της τονίζει…{ ……Κατά την δική μου ταπεινή γνώμη , τα στελέχη του κόμματος πρέπει να είναι η δύναμη της ατμομηχανής,που κινεί τα βαγόνια.

Η Οργανωτική είναι οδηγοί που προγραμματίζουν στάσεις και ο Πρόεδρος είναι ο Σταθμάρχης που θα είναι στην αφετηρία και στην τελευταία στάση (κυβέρνηση).

Τα στελέχη πρέπει να είναι η κινητήρια δύναμη , δεν πρέπει να είναι οι επιβάτες του τραίνου. Τα Στελέχη ωθούν το κόμμα να κάνει στάση στον τόπο τους , και το ίδιο το κόμμα , η οργάνωση έλκει τον κόσμο να ανέβουν στα βαγόνια να τα γεμίσουν και να οδηγηθούν σε κυβέρνηση ΛΑ.Ο.Σ……}


Φίλες και Φίλοι…Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες… ήρθε η ώρα όλοι μας συντονισμένα και με τακτική, να δώσουμε ο καθένας απ την πλευρά του τα μέγιστα των δυνατοτήτων του, για τον Αγώνα που έχουμε μπροστά μας…

ήρθε η ώρα να αφήσουμε την θέση και τον καναπέ του επιβάτη , να αδράξουμε και να αξιοποιήσουμε επιτέλους τους ρόλους που έχει εμπιστευθεί το Κόμμα σε καθέναν απο εμάς!

Καλό Αγώνα

Ο Γενικός Διευθυντής
&
Γραμματέας Οργανωτικού
Γιώργος Κρικόπουλος