Και τα καλά νέα για τον ΛΑ.Ο.Σ συνεχίζονται…

Την Πέμπτη 06-12-2018 , είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε , στην μεγάλη Πατριωτική οικογένεια του ΛΑ.Ο.Σ , τον Δρ. Νικόλαο Χ Χαρακάκο.

Ο κ. Χαρακάκος προέρχεται απο τον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο και με πολυετείς αγώνες υπέρ των Εθνικών μας Θεμάτων, είναι Πρόεδρος του Πολιτικού φορέα «ΔΕΞΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και επιτελεί το λειτούργημα του καθηγητή σε δημόσια εκπαιδευτήρια. (Θεολόγος – Φιλόλογος).

Μετά την συνάντησή μας και την ένταξή του στο κόμμα ο κ. Χαρακάκος δήλωσε την θέλησή του να αγωνιστεί και αυτός αλλά και ο φορέας που εκπροσωπεί, για ρήξη και ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος ,μέσα απο τις αρχές του Πατριωτικού Παρεμβατισμού που πρεσβεύει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλούς αγώνες!!

Σημ: 1 . Στα κεντρικά Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ δεκάδες είναι οι προσχωρήσεις που πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση απο όλα τα κόμματα , είτε Κοινοβουλευτικά είτε εκτός Κοινοβουλίου, καθώς επίσης προερχόμενους απο Πατριωτικά κινήματα η πρώην ανένταχτους η αδιάφορους προς την πολιτική γενικότερα .

2. Το » ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ «, γίνεται πράξη μέσα απο τις αρχές του Πατριωτικού Παρεμβατισμού που πρεσβεύει μόνο το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ

3 . Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει ήδη » δυναμώσει» αρκετά και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη μέσα στο ζοφερό πολιτικό σκηνικό που όλοι μας βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.